Θέλει δουλειά η Καλαμάτα, πέταγε φωτιές ο Ολυμπιακός (2-2)

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας βρίσκεται σε απίστευτο… φεγγάρι τελευταία κάτι που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και η Καλαμάτα στο προπονητικό διπλό που έγινε στο «Γ. Λουκαρέας».

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 έχοντας από ένα 30λεπτο καλής απόδοσης, με την διαφορά πως ο Ολυμπιακός έκανε το καλό του ημίχρονο στο πρώτο μέρος όταν και αγωνίστηκε με τους βασικούς, διάστημα στο οποίο η Καλαμάτα έψαχνε να βρεί τα πατήματά της λόγω των πολλών νέων προσώπων στην 11άδα. Αυτό βέβαια ήταν και το ζητούμενο για τον Λεωνίδα Μπίλη ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους νεοαποκτηθέντες προκειμένου να τους δει και σε συνθήκες αγώνα μιας και η ομάδα «χτίζεται» σχεδόν από την αρχή.

Η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε το ματς με τους Σταυράκη κάτω από τα γκολπόστ, Λιόλιο αριστερά στην άμυνα, Κακαλή δεξιά, Κανταρτζή, Γαλανόπουλο στόπερ, μπροστά τους έπαιξε ο Τσιμικλής, τετράδα στο κέντρο οι Χατζηλιόντας, Ρήγας, Γιακουμής, Κερμενίδης και στην κορυφή ο Αθανασόπουλος. Οι μελανόλευκοι προσπάθησαν να παίξουν από τα άκρα αλλά μόνο ο Κερμενίδης από αριστερά μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις ενώ από τα δεξιά οι Κακαλής, Γιακούμης δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός ήταν συμπαγής και περισσότερο ουσιαστικός και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε τέρματα των Αλεξανδρόπουλου (15’) και Αναγνωστόπουλου (25΄).

Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα ιδίως στις πτέρυγες καθώς οι Τσόπελας, Τορεζάνι με την είσοδό τους έδωσαν άλλον αέρα στην δεξιά πλευρά, ενώ Λιόλιος, Κερμενίδης είχαν άψογη συνεργασία στα αριστερά.

Η Καλαμάτα έφερε το ματς στα ίσα στο 38’ με τον Τσόπελα και ισοφάρισε στο 48’ με τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος στο β΄ μέρος πήρε την θέση του Αθανασόπουλου. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παλιούρας, Κολημήτρας.

Ο Λάκης Σπάλας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τους Ρακόπουλο, Αργάνη, Σ. Μπάλα, Γ. Μπάλα, Τσαναλία, Μαγουλιανίτη, Μπαζάνη, Καρλαύτη, Μαρούδα, Αλεξανδρόπουλο, Αναγνωστόπουλο ενώ έπαιξαν και οι Μπέρμπερι, Σταυρόπουλος, Τζώλος, Μπάχα, Μπίνο, Τσεκάνι.

732 views
Top