Μαύρη Θύελλα: Παίρνει τον Πάρη Μπάμπη δανεικό από την ΑΕΚ!

Έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ΑΕΚ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της με την μορφή δανεισμού η Καλαμάτα.

Πρόκειται για τον Πάρη Μπάμπη, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην ομάδα και μάλιστα στο Κορωπί πήρε χρόνο συμμετοχής αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ο Μπάμπης είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999 κι αγωνίζεται στην θέση του εσωτερικού μέσου.

Ο 20χρονος μέσος είχε παραχωρηθεί τον Γενάρη δανεικός στην Καλαμαριά και το καλοκαίρι επέστρεψε πίσω στην ΑΕΚ για να πάρει την ευκαιρία του.

Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν άλλη γνώμη καθώς επέλεξαν να τον παραχωρήσουν δανεικό και την εφετινή σεζόν, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να σχηματίσουν άποψη ανάλογα με την παρουσία του στην ομάδα που θα παραχωρηθεί.

Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είχαν εκφράσει ομάδες απ’ την Super League και Super League 2, μεταξύ των οποίων και η Λαμία, αλλά τελικά φαίνεται πως ο προορισμός του θα είναι η Καλαμάτα.

Ο Μπάμπης είχε κάνει πέρυσι τον Οκτώβρη το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ αγωνιζόμενος στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Ουζουνίδης τον είχε περάσει τότε στο ματς ως αλλαγή του Άλεφ και ο νεαρός μέσος φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα επιστρέφοντας μετά από εξάμηνη απουσία εξαιτίας ρήξης χιαστού που είχε υποστεί τον Απρίλιο του 2018.

 

833 views
Top