Μαύρη Θύελλα: Ήρθε ο Κασμερίδης, κέρασμα Τσόπελα

Μισή ντουζίνα νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν πλέον οι προπονήσεις της Καλαμάτας καθώς σήμερα ενσωματώθηκε και η πιο πρόσφατη μεταγραφή, ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, Τρύφωνας Κασμερίδης (φωτ.).

Ο σερραίος ποδοσφαιριστής πήρε την μεγάλη απόφαση να διασχίσει όλη την ηπειρωτική ενδοχώρα για να βρεί στην Καλαμάτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού όπως είπε «αξίζει τον κόπο για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μαύρη Θύελλα» και έδειξε πανέτοιμος να μπεί στην μάχη από την Κυριακή μάλιστα, κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων.

Η Καλαμάτα απέστειλε στην ΕΠΟ όλα τα δικαιολογικά για τους έξι νεοφερμένους και περιμένει την έκδοση των δελτίων. Ο Λεωνίδας Μπίλης θα τους έχει στην διάθεσή του την Κυριακή, πλήν του Γιάννη Τσόπελα το δελτίο του οποίου απαιτεί επανέκδοση αφού από επαγγελματικό μετατρέπεται σε ερασιτεχνικό κάτι που βάση κανονισμού θα γίνει από 1η Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως τον πρώτο του αγώνα με την μαλανόλευκη θα τον δώσει στις 7/2 με το Λουτράκι για την 16η αγωνιστική.

Τόσο ο 24χρονος καλαματιανός άσος όσο και ο Γιάννης Κανταρτζής δέχτηκαν χθες τις ευχές όλης της ομάδας για την ονομαστική τους εορτή ενώ ο Τσόπελας κέρασε τους μελανόλευκους σε καφέ του κέντρου.

1085 views
Top