Βγήκαν τα δελτία, όλοι στη μάχη με Βύζαντα

Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες της Καλαμάτας είναι και τυπικά στην διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους από την ΕΠΟ και από το μεσημέρι βρίσκονται στα χέρια των μελανόλευκων. Έτσι οι Σταυράκης, Λιόλιος, Χατζηλιόντας, Κανταρτζής, Κασμερίδης και Μουλιάτος έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενώ η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή του Γιάννη Τσόπελα, το δελτίο του οποίου θα εκδοθεί μετά την 1η Φεβρουαρίου καθώς πρόκειται για επανέκδοση απο επαγγελματικό σε ερασιτεχνικό.

Ο Λεωνίδας Μπίλης τους υπολογίζει όλους για την μεθαυριανή αναμέτρηση κάτι που φάνηκε και στην μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Παραλίας. Ο Σταυράκης θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, οι Κανταρτζής και Κασμερίδης στο κέντρο της άμυνας, ο Νίκος Λιόλιος στα αριστερά και ο Χατζηλιόντας στο κέντρο.

Η προπόνηση έγινε σε έντονους ρυθμούς όπως και το διπλό που ακολούθησε από το οποίο μάλιστα δεν έλειψαν και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με προπόνηση που θα γίνει επίσης στο Δημοτικό στάδιο και στην συνέχεια ο 47χρονος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, την Κυριακή στις 3.μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

351 views
Top