Μαύρη Θύελλα: Με μια αλλαγή στην Πύλο

Μετά την επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα του Κυπέλλου για την Καλαμάτα. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη θα δώσει αύριο στις 14:30 στην μάχη της πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μεσσηνίας αντιμετωπίζοντας στην Πύλο την ομώνυμη τοπική ομάδα στην ρεβάνς του 2-1 πριν τρείς εβδομάδες στο στάδιο Παραλίας.

Το τρίποντο απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων στο κλείσιμο του πρώτου γύρου που είχε ως αποτέλεσμα την βαθιά βαθμολογική ανάσα έχει αλλάξει το κλίμα στην Καλαμάτα. Η ικανοποίηση για τους μελανόλευκους είναι διπλή και λόγω της παρουσίας των νέων αποκτημάτων της ομάδας που στο πρώτο τους... διαγώνισμα έγραψαν άριστα!

Το ζητούμενο από εδώ και στο εξής είναι η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται αφού με την πάροδο του χρόνου οι νέοι παίκτες θα αφομοιώσουν πλήρως τα «θέλω» του προπονητή τους και έτσι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Η Καλαμάτα δεν θα πάει βέβαια στην Πύλο να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου ματς αλλά θα παίξει επιθετικά με στόχο να πετύχει το γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα για την πρόκριση. Στην Μαύρη Θύελλα δεν παραγνωρίζουν πως η Πύλος διαθέτει ένα αξιόλογο συγκρότημα το οποίο είναι ικανό να προβληματίσει σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξει η δέουσα προσοχή και σοβαρότητα οπότε ανάλογο είναι το σκεπτικό αντιμετώπισης του ημιτελικού.

Ο Λεωνίδας Μπίλης θα παρατάξει κατά τα φαινόμενα την ομάδα που πήρε τη νίκη την Κυριακή με μια ίσως διαφοροποίηση (εκτός του Κερμενίδη) λόγω του τραυματισμού του Φράνκο Τορεζάνι στον οποίο τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα. Στην αποστολή θα μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές όλοι όσοι δηλαδή απαρτίζουν αυτή την στιγμή το δυναμικό της ομάδας. Είναι οι Σταυράκης, Παλιούρας, Γκαρμίρης, Λιόλιος, Κανταρτζής, Κασμερίδης, Οδεμησιώτης, Κακαλής, Ρήγας, Γαλανόπουλος, Κολημήτρας, Τορεζάνι, Χατζηλιόντας, Νικολόπουλος, Γιακουμής, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος, Μουλιάτος

696 views
Top