Τρία νέα πρόσωπα στην σημερινή προπόνηση (pics)

Όπως σας ενημέρωσε σε προηγούμενο δημοσίευμα το Sport365, η Καλαμάτα προχώρησε στην προσθήκη του 25χρονου αμυντικού μέσου Ρομάν Κεμάλι, ο οποίος προέρχεται από την Νίκη Βόλου.
Στην σημερινή (20/01) προπόνηση παρευρέθη, πέραν του Κεμάλι και ο 22χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός Νικόλας Θεοδώρου, ο οποίος και δοκιμάζεται μαζί με τον 20χρονο αριστερό μπακ της Σπερχογείας, Βασίλη Κουρέα.
Οι δυο τελευταίοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Λεωνίδα Μπίλη για τις ικανότητες τους και μένει να φανεί εάν θα το καταφέρουν.
Ο Θεοδώρου είναι γεννηθείς το 1993 και έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια Αραδίππου και Παρεκκλησιά (Β΄ Εθνική) ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Λεμεσού.
Όσο για τον καλαματιανό Βασίλη Κουρέα, προέρχεται από το Φαραί και έχει και συμμετοχές με τον Μεσσηνιακό στην Γ΄ Εθνική.
Στην προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο του Ασπροχώματος που προτιμήθηκε έναντι του Δημ. Σταδίου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας – το τερέν θα έχει «βαρύνει» γι΄ αυτό και προτιμήθηκε ο πλαστικός χλοοτάπητας – ο Μπίλης είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

926 views
Ετικέτες
Top