Βγήκε το δελτίο Κεμάλι, όλα για όλα στη Μανωλάδα

Μια επιπλέον λύση θα έχει στη διάθεσή του ο Λεωνίδας Μπίλης για το δύσκολο ματς της Καλαμάτας στην Μανωλάδα καθώς εκδόθηκε το δελτίο του Ρολάν Κεμάλι και έτσι ο 25χρονος μεσοαμυντικός θα είναι κανονικά στην αποστολή των μελανόλευκων για το κυριακάτικο ματς.

Αντίθετα, εκτός 18άδας θα είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Κύπριος επιθετικός Νικόλας Θεοδώρου καθώς δεν εκδόθηκε ακόμη το δελτίο του. Τέλος, πάντα σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Βασίλης Κουρέας ο οποίος έκανε τις τελευταίες μέρες προπόνηση με τους γαλανόλευκους θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα από την Δευτέρα.

Οι μελανόλευκοι συνέχισαν και χθες στην προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρουν κανονικά το παρών. Η κρισιμότητα του ματς είναι δεδομένη κάτι που φαίνεται να έχουν αντιληφθεί άπαντες στην ομάδα καθώς η δεινή βαθμολογική θέση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για απώλειες. Η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα και στα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι και σε αντιπάλους όπως η Μανωλάδα η οποία έχει αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

279 views
Top