Βγήκαν τα δελτία Θεοδώρου, Κουρέα

Μια επιπλέον λύση για την επίθεση θα έχει η Καλαμάτα ενόψει του κρίσιμου αγώνα στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή, την ερχόμενη Κυριακή. Η Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου απέστειλε στην ΕΠΟ την μπλέ κάρτα του Νικόλα Θεοδώρου και έτσι ο 22χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕ Λεμεσσού και Ομόνοιας Αραδίππου θα είναι στην διάθεσή του νέου τεχνικού της ομάδας.

Επίσης, εκδόθηκε το δελτίο του Βασίλη Κουρέα ο οποίος την Κυριακή που μας πέρασε έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με την Σπερχογεία ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της «Μαύρης Θύελλας».
Και οι δυο τους προπονήθηκαν το μεσημέρι μαζί με τους υπόλοιπους μελανόλευκους οι οποίοι δεν πήραν μέρος στο ματς με την Μανωλάδα. Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος υπό τις οδηγίες του Ιωσήφ Λουκά ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Γιάννης Κανταρτζής ο οποίος δεν πήρε ρεπό προτιμώντας να κάνει ατομικό πρόγραμμα.
Θυμίζουμε πως για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, η Καλαμάτα μόλις και μετά βίας θα συμπληρώσει αποστολή καθώς εκτός είναι ο αρχηγός Άρης Γαλανόπουλος (τιμωρημένος) ενώ ο Γιάννης Τσόπελας έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ματς με το Λουτράκι στις 7 Φλεβάρη.

798 views
Top