Ο τυχερός της λαχειοφόρου της Μαύρης Θύελλας

Ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής Βαγγέλης Μιχαλόπουλος (στο κέντρο της κεντρικής φωτ.) ήταν ο τυχερός της κλήρωσης της Λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε η Καλαμάτα με έπαθλο ένα σκούτερ προσφορά του ΜΟΤΟ Νίκας.  

«Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να περιμένω για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ την Καλαμάτα και το ΜΟΤΟ Νίκας», είπε ο Βαγγέλης Μιχαλόπουλος κατά την παράδοση των… κλειδιών από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της Καλαμάτας Νίκο Νίκα.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Νίκας (δεξιά στη φωτ.), ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΜΟΤΟ Νίκας, τόνισε: «Στηρίζουμε με κάθε ευκαιρία την Καλαμάτα και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε πάντα δίπλα της και να την ενισχύσουμε. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, μακάρι να καταφέρει και αγωνιστικά να ανακάμψει».

Τέλος, ο Νίκος Νίκας, ο ακούραστος εργάτης της «Μαύρης Θύελλας», ο οποίος με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ενισχύει πολυεπίπεδα την ομάδα, επισήμανε: «Η Καλαμάτα τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στους επιχειρηματίες της πόλης και τους ευχαριστούμε για την βοήθειά τους. Το ΜΟΤΟ Νίκας είναι πάντα δίπλα μας και καλούμε και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις να στηρίξουν την προσπάθεια της μεγαλύτερης ομάδας του νομού, της ιστορικής Μαύρης Θύελλας».

745 views
Top