Αναβολή στην Γ’ Εθνική λόγω ΠΝΟ και μπλόκων!

Τα συγκοινωνιακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αλλά και τα μπλόκα των αγροτών στους οδικούς άξονες οδήγησαν την ΕΠΟ στην αναβολή της αγωνιστικής δράσης για το Σαββατοκύριακο. Η επιτροπή πρωταθλήματος κρίνοντας πως θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα (στον 3ο όμιλο της Καλαμάτας για παράδειγμα υπήρχε η μετακίνηση του Κανάρη Χίου στην Χαλκίδα και του Αιολικού στην Σπάρτη) αποφάσισε η 15η αγωνιστική να μεταφερθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

"Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια ευνοεί την Καλαμάτα μιας και ο Κώστας Καλογιαννίδης θα έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεσή του νω γνωρίσει την ομάδα και να δουλέψει με τους μελανόλευκους ενώ παράλληλα θα έχει στην διάθεσή του και τον Γιάννη Τσόπελα το δελτίο του οποίου θα εκδοθεί την 1η Φλεβάρη.

668 views
Top