Σα να μην πέρασε μια μέρα για Χρήστο, στα μελανόλευκα και ο Ραχίμ!

Με τον Χρήστο Καλαντζή να φοράει και πάλι την μελανόλευκη εμφάνιση (στην φωτ. με Καλογιαννίδη, Λουκά) και να επιστρέφει για προπόνηση στα γνώριμα… λημέρια του Ασπροχώματος, η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο καλαματιανός επιθετικός παρά τη αποχή από την αγωνιστική δράση πήρε μέρος στο πρόγραμμα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα με τον Κώστα Καλογιαννίδη να ρίχνει και πάλι το βάρος στην τακτική.

Ο 40χρονος τεχνικός δούλεψε στην επιθετική ανάπτυξη (built up) με τη μπάλα από τα στόπερ να φτάνει στον επιτελικό χαφ και την δημιουργία τελικής προσπάθειας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις θέσεις και τον ρόλο κάθε παίκτη, τόσο σε θέση άμυνας όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Στην συνέχεια ο Καλογιαννίδης χώρισε τους μελανόλευκους σε δυο ομάδες και εφάρμοσε τα παραπάνω και σε συνθήκες αγώνα βάζοντας όμως και περιορισμούς.

Αντίθετα με τον Χρήστο Καλαντζή, το έτερο νέο απόκτημα της Μαύρης Θύελλας, ο Κώστας Μπαντούνας δεν πρόλαβε την σημερινή προπόνηση αλλά από αύριο θα είναι κανονικά στην διάθεση του Καλογιαννίδη.

Επίσης, θέμα ωρών θεωρείται και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αλέξανδρο Ραχίμ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπάρτη. Ο 23χρονος επιθετικός τα έχει βρεί με την Μαύρη Θύελλα και απομένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Ο νεαρός άσος, ο οποίος είχε ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Λακωνίας τον περασμένο Αύγουστο, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σωτήρη Αντωνίου. Ο Ραχίμ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει περάσει από Ολυμπιακό Λαυρίου, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Γλυφάδα και Κηφισι

881 views
Top