Μαύρη Θύελλα: Με Ραχίμ και… Ράλλη στην Παραλία

Περιμένοντας την αυριανή απόφαση της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για το εάν θα υπάρξει επιστροφή στην αγωνιστική δράση αυτή την Κυριακή ή θα αποφασιστεί νέα αναβολή, οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους στο στάδιο.

Τα βλέμματα το μεσημέρι στην Παραλία ήταν στραμμένα στον Αλέξανδρο Ραχίμ (φωτ.) ο οποίος αποτελεί το τελευταίο αλλά ίσως όχι έσχατο απόκτημα της ομάδας. Ο πρώην επιθετικός της Σπάρτης γνωρίστηκε με τους καινούργιους του συμπαίκτες και πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα του Κώστα Καλογιαννίδη.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό μάλιστα στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Ράλλης μαζί με τον Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη ενώ παρών όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα ήταν και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Μενέλαος Γερονικολός μαζί με το μέλος του ΔΣ Άλκη Καραγιάννη.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης με γεμάτο το ρόστερ πλέον επέμεινε στο τακτικό κομμάτι θέλοντας οι παίκτες του να αφομοιώσουν κάποια πράγματα. Ο 40χρονος τεχνικός δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, για την οποία ζητάει συμμετοχή απ΄ όλους και αυτό είναι που δουλεύει από τη πρώτη μέρα.

1048 views
Top