Μαύρη Θύελλα: Κρας τεστ με Σπάρτη

Η νέα αναβολή της αγωνιστικής δράσης στην Γ΄ Εθνική δεν βρήκε απροετοίμαστη την Καλαμάτα η οποία έκλεισε φιλικό προετοιμασίας την Κυριακή (15:00) στην Σπάρτη.

Η απόφαση της ΕΠΟ για τη νέα μετάθεση λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων κάθε άλλο παρά…χάλασε τους «μελανόλευκους» οι οποίοι θα έχουν μια έξτρα εβδομάδα να προετοιμαστούν και να παραταχθούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στο κρίσιμο ματς στα Ψαχνά. Ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά θέλει να δει τους παίκτες του και σε δράση ώστε να κατασταλάξει στα τελικά του συμπεράσματα.

Στο κυριακάτικο φιλικό απέναντι στους πρωταθλητές Λακωνίας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παλιούς και νέους αλλά και το σχήμα που έχει στο μυαλό του για την συνέχεις καθώς- πλην του Παλιούρα- έχει όλους του ς παίκτες στην διάθεσή του. Το ματς στην λακωνική πρωτεύουσα θα είναι βέβαια ιδιαίτερο για τους Ραχίμ και Μπεγλεκτσή που η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να ντεμπουτάρουν με την μελανόλευκη φανέλα απέναντι στην πρώην τους ομάδα.

494 views
Top