ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Την πέταξαν εκτός Σταδίου!

Την ώρα που η Μαύρη Θύελλα έχει κηρύξει πανστρατιά προκειμένου να «σώσει» την χρονιά, υπάρχουν φορείς που όχι απλά δεν διευκολύνουν την κατάσταση αλλά δημιουργούν προσκόμματα στην ομαλή προετοιμασία.

Μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις βίωσαν σήμερα οι μελανόλευκοι οι οποίοι βρέθηκαν προ δυσάρεστης έκπληξης στο Δημοτικό στάδιο. Η ομάδα της Καλαμάτας όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή είχε προγραμματίσει το μεσημέρι προπόνηση στην Παραλία πλην όμως οι αρμόδιοι είχαν άλλα… σχέδια.

Η προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς οι μελανόλευκοι ειδοποιήθηκαν από τους ιθύνοντες της δημοτικής αρχής πως το Δημοτικό Στάδιο δεν είναι… διαθέσιμο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί. To εξωφρενικό της όλης ιστορίας είναι πως η σχετική επαφή έγινε στο… παρά πέντε και ενώ οι παίκτες της Καλαμάτας άλλαζαν στα αποδυτήρια για να μπούν στο γήπεδο!

Κανείς βέβαια δεν ρώτησε να μάθει πως η προπόνηση θα γινόταν κυρίως στον χώρο πίσω από την εστία ενώ οι μελανόλευκοι έχουν αποδείξει -αν μη τι άλλο- πως γνωρίζουν τον τρόπο ώστε να μην δημιουργούν επιβάρυνση στον ήδη ταλαιπωρημένο χορτοτάπητα.
Τελικά βέβαια οι ευαισθησίες αποδείχθηκαν επιλεκτικές καθώς αφού η Καλαμάτα αποχώρησε από το στάδιο και μετέβη για προπόνηση στο Ασπρόχωμα, εντός του αγωνιστικού χώρου βρέθηκαν αθλούμενοι όπως φαίνεται και στην φωτ. που δημοσιεύει το Sport365.gr!

1066 views
Top