«Ζεστή» κοπή πίτας για τους παλαίμαχους της Καλαμάτας (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το βράδυ στο «Κατώφλι» (Μαρίνα Καλαμάτας) οι παλαίμαχοι της «Μαύρης Θύελλας».
Σε μια σεμνή, πλην όμως όμορφη και «ζεστή» βραδιά, άνθρωποι που τίμησαν την «μελανόλευκη» φανέλα παρευρέθησαν και γιόρτασαν με πολύ κέφι και χαμόγελα, αλλά και ευχές για παραμονή και καλή πορεία της «παρούσας» Καλαμάτας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας, Μανώλης Θεοδώρου και ακολούθως τον λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Λυκούργος Γαϊτανάρος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης.
Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και επιτυχημένος Μεσσήνιος προπονητής των Εθνικών ομάδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, ο παλαίμαχος «μελανόλευκος» Αντώνης Μαυρέας, ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής των Μικτών Ομάδων Γιώργος Δρούγας αλλά και ο παλαίμαχος παίκτης της Καλαμάτας και πρώην προπονητής των Μικτών, Άγγελος Σκαφιδάς.
Η τυχερή της πίτας – την οποία προσέφεραν οι Γιώργος Γκότσης και Νικήτας Παπανικολόπουλος – ήταν η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κοντού, Ευαγγελία Μέρμηγκα η οποία κέρδισε κινητό τηλέφωνο, προσφορά του Παναγιώτη Σερεμέτη.
Επίσης, κληρώθηκαν 25 μεταξωτά φουλάρια προσφορά του αντιπρόεδρου Βασίλη Μανέττα, ενώ δωροεπιταγή για το "Alma Sport", επίσης προσφορά από τον Παναγιώτη Σερεμέτη, κέρδισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Ασημακόπουλος.

964 views
Top