ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Αέρας αλλαγής, ισοπαλία ψυχολογίας

Το γεγονός και μόνο πως η Μαύρη Θύελλα κράτησε στο μηδέν την Σπάρτη, πράγμα που γίνεται μόλις για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, δίνει το στίγμα της προσπάθειας και την παρουσίας που είχαν οι μελανόλευκοι στο φιλικό 0-0 με την ομάδα του Αντωνίου, στην Λακωνική πρωτεύουσα.

Οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου οι οποίοι παρατάχθηκαν με όλα τους τα νέα αποκτήματα, είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησαν με σουτ του Οικονομόπουλου στο 17’ και 44’ αλλά ο Σταυράκης ήταν σε ετοιμότητα.

Η Καλαμάτα είχε δώσει χώρο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ενώ στο β’ μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε με την Μαύρη Θύελλα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να απειλεί. Στο ίδιο διάστημα ο ρυθμός της Σπάρτης έπεσε και η μοναδική καλή στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Σταμόγιαννου.
Ο Κώστας Καλογιαννίδης χρησιμοποίησε 17 συνολικά ποδοσφαιριστές με τους Τσόπελα, Κουρέα, Μπαντούνα, Θεοδώρου, Μπεγλεκτσή, Ραχίμ να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ: Τσέλιος (46′ Κραβαρίτης), Σιώπης, Παρασκευαϊδης (75′ Σπηλιωτόπουλος), Γκαλίτσιος (64′ Μπιταξής), Δημολιός (46′ Αναστασόπουλος), Παναγιώτου (78′ Μπακιρτζίδης), Σταμογιάννος, Οικονομόπουλος, Χαλίλι (77′ Γκίτζιας), Βιγιαφάνε (Μπουτσικάρης), Ηλιόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Τσόπελας, Λιόλιος (80’ Κουρέας), Μπαντούνας, Κασμερίδης (83′ Κανταρτζής), Τσιμικλής (75′ Ρήγας), Θεοδώρου (50’ Κολημήτρας), Χατζηλιώντας, Παναγιωτόπουλος (75’ Μπεγλεκτσής), Τορεζάνι, Ραχίμ (70’ Κακαλής).

774 views
Ετικέτες
Top