Μαύρη Θύελλα: Ετοιμάζεται για την μάχη στα Ψαχνά

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται και πάλι στην Μαύρη θύελλα καθώς η ενημέρωση που υπάρχει απο την ΕΠΟ είναι πώς οι ομάδες της Γ` Εθνικής θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρά τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα στους δρόμους προσανατολίζεται στο να επαναρχίσει τα πρωταθλήματα καθώς μία τρίτη αναβολή θα πήγαινε πολύ πίσω τον προγραμματισμό.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για τον "τελικό" στα Ψαχνά με τον Κώστα Καλογιαννιδη και τους μελανόλευκους να κάνουν την αποτίμηση του αποτελέσματος στην Σπάρτη και να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την Εύβοια.

Μικροπροβλήματα από το φιλικό 0-0 στην πρωτεύουσα της Λακωνίας αποκόμισαν ο Παναγιώτης Τσιμικλής και ο Γιάννης Κανταρτζής οι οποίοι προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ το ευχάριστο της σημερινής μέρας ήταν η επιστροφή του Κώστα Παλιούρα στις προπονήσεις.

Το νέο απόκτημα της ομάδας ο αργεντινός Φράνκο Ότα βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους μελανόλευκους ενώ στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα η Μαύρη Θύελλα συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με τον Δημήτρη Γκίνο.

582 views
Top