Μαύρη Θύελλα: Πέφτουν... κορμιά στις προπονήσεις, από το Σάββατο στην Εύβοια

Με το βλέμμα... στραμμένο στον «τελικό» της Κυριακής στα Ψαχνά Ευβοίας βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας. Οι «μελανόλευκοι» συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία τους ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ και η διοίκηση φροντίζει να διευκολύνει το έργο της ομάδας και μελετά την μετάβαση στην Εύβοια από το Σάββατο. Εξυπακούεται πως είναι πολύ σημαντικό να αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία της αυθημερόν μετάβασης, την στιγμή μάλιστα που στις εθνικές οδούς υπάρχουν τα προβλήματα με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφερθεί πως ο Κώστας Καλογιαννίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με αυτά που βλέπει στις προπονήσεις. Οι «μελανόλευκοι» δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα την κρισιμότητα αγώνα και στο οικογενειακό διπλό πέφτουν... κορμιά, αφού πλέον η πληθώρα των επιλογών που έχει ο 40χρονος τεχνικός, αλλά και τα πολλά νέα πρόσωπα έχουν ανακατέψει την... τράπουλα όσον αφορά τον σχηματισμό της αρχικής ενδεκάδας.

"Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως μένα με τη μέρα βλέπω την ομάδα καλύτερη. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση να αφομοιώσουν τα πράγματα που δουλεύουμε και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν καλά. Ετοιμαζόμαστε για ένα κρίσιμο παιχνίδι και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει», τονίζει ο Κώστας Καλογιαννίδης για την πορεία της προετοιμασίας και συμπληρώνει: "Ιδιαίτερα θετικό είναι ότι τα καινούργια παιδιά δείχνουν να προσαρμόζονται άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και να αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της. Θεωρώ πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και η βελτίωση μας θα είναι συνεχής".

Η Μαύρη θύελλα προπονήθηκε χωρίς προβλήματα στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας εκεί που θα κάνει και την αυριανή προπόνηση. Θυμίζουμε πως για την αναμέτρηση στα Ψαχνά ο Κώστας Καλογιαννίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Άρη Γαλανόπουλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Κώστας Παλιούρας.

493 views
Top