Πάνοπλη στην Εύβοια η Μαύρη Θύελλα, 19 παίκτες στην αποστολή

Με γεμάτο οπλοστάσιο μεταβαίνει η Καλαμάτα στην Εύβοια όπου αύριο (15:00) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών θα δώσει τον πρώτο από τους 12 «τελικούς» που έχει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος προκειμένου να… σώσει την παρτίδα καθώς βρίσκεται από καιρό στην ζώνη του υποβιβασμού.
Η «Μαύρη Θύελλα» ξεκινάει το δεύτερο μισό με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Κατ΄ αρχάς στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Κώστας Καλογιαννίδης ο οποίος διαδέχτηκε τον Λεωνίδα Μπίλη ενώ στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται συνολικά 15 νέοι ποδοσφαιριστές!
Χαρακτηριστικό των αλλαγών στην Καλαμάτα είναι πως στην αυριανή αρχική 11άδα θα βρίσκεται μόλις ένας ποδοσφαιριστής, ο Φράνκο Τορεζάνι, σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο ματς στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος!
Στην αποστολή για τα Ψαχνά (αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Καλαμάτα), ο Κώστας Καλογιαννίδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Σταυράκης, Γκαρμίρης, Λιόλιος, Τσόπελας, Κεμάλι, Κακαλής, Τορεζάνι, Ότα, Γκίνο, Τσιμικλής, Κολημήτρας, Παναγιωτόπουλος, Μπεγλεκτσής, Χατζηλιόντας, Ραχίμ, Θεοδώρου, Μπαντούνας, Κασμερίδης, Κανταρτζής.
Εκτός αποστολής για πρώτη φορά στην σεζόν έμεινε για λόγους τακτικής ο Χρήστος Ρήγας όπως και κάπτεν Άρης Γαλανόπουλος ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

667 views
Top