Απίστευτη κίνηση Καλογιαννίδη: Πήρε στην… πλάτη του τον τραυματία Ότα!

Το πάθος του Κώστα Καλογιαννίδη, η ένταση και η αγωνία με την οποία βίωσε τον αγώνα στα Ψαχνά, από την πλάγια γραμμή (δεν κάθισε λεπτό στον πάγκο), αποτυπώθηκαν σε μια μοναδική στιγμή στα τελευταία λεπτά του αγώνα που όμοιά της δύσκολα συναντά κάποιος στα γήπεδα.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να δούν τι συνέβη στον Ότα ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος και σφάδαζε από τους πόνους, «παγώνοντας» όλους όσοι ήταν μπροστά καθώς φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Ο Καλογιαννίδης αφού αγκάλιασε τον Ότα, προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να του πεί να χαλαρώσει αφού ευτυχώς- όπως διαπιστώθηκε - ο αργεντίνος υπέφερε από κράμπες και στα δυο πόδια και όχι από τίποτε πιο σοβαρό!

Η κίνηση όμως του Καλογιαννίδη που…  τρέλανε όλο τον κόσμο ήταν να σηκώσει ο ίδιος τον Ότα και να τον κουβαλήσει στην πλάτη του για να τον πάει στον πάγκο!
Ο 40χρονος τεχνικός έκανε περί τα 20 μέτρα με τον Ότα στην πλάτη και τον πήγε στον πάγκο όπου ο γιατρός του αγώνα συνέχισε τις πρώτες βοήθειες.

Η αυθόρμητη ενέργεια του Καλογιαννίδη αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα έστω κι αν πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση πριν λίγο καιρό. Ο Κώστας Καλογιαννίδης όμως κουβαλάει το DNA της Μαύρης Θύελλας από την προ 15ετίας παρουσία του στην ομάδα και αυτό φαίνεται αρκετό για να αλλάξει την χημεία όλης της ομάδας.

1837 views
Top