Μαύρη Θύελλα: Πάνε και τα... Παλιάμπελα!

Όνειρο ήταν και πάει για την Μαύρη Θύελλα η δημιουργία ιδιόκτητου προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, έργο το οποίο θα έδινε άλλη ώθηση στην ομάδα μιας και χρόνια τώρα ταλαιπωρείται δεξιά και αριστερά να βρεί γήπεδο για προπόνηση.

Η διοίκηση της Καλαμάτας φανέρωσε αρχικά την διάθεση να πραγματοποιηθεί το έργο αλλά παρά τις επαφές που έγιναν πέρυσι με τον Δήμαρχο δεν έδειξε ποτέ βούληση επί της ουσίας, δεν πίεσε όσο θα μπορούσε ώστε να προχωρήσει το θέμα και ο Δήμος πήρε πίσω το χρησιδάνειο της παραχώρησης!

Την απόφαση του Δήμου Καλαμάτας ήρθε να επικυρώσει και ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης διοίκησης ο οποίος έκρινε νόμιμες 5 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, 3 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας και μία απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας. Μεταξύ αυτών και η εξής: "Η 04/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την ανάκληση της υπ' αριθμ. 357/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικής με την παραχώρηση χώρου στη θέση «Παλιάμπελα» στον Π.Σ. «Η Καλαμάτα»"

Την κατασκευή του γηπέδου θα αναλάβει ο Δήμος Καλαμάτας (η μελέτη προβλέπει τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα) αλλά πλέον η Καλαμάτα δεν θα έχει όπως είναι φυσικό την αποκλειστική χρήση.

691 views
Top