Μαύρη Θύελλα: Νίκη με Λουτράκι θα έχει διπλό κέρδος

Σε καλύτερη κατάσταση απ΄ ότι περίμεναν βρήκαν τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι μελανόλευκοι οι οποίοι προπονήθηκαν στην ιστορική έδρα της Μαύρης Θύελλας την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης, ο οποίος έχει έντονες μνήμες από τον χώρο, προπόνησε την ομάδα του στο γήπεδο που την Κυριακή το απόγευμα (15:00) θα κληθεί να δώσει την πιο μεγάλη μάχη…μέχρι βέβαια την επόμενη. Απέναντι στην Καλαμάτα θα βρεθεί το Λουτράκι το οποίο είναι μια από τις ομάδες με τις οποίες θα δώσει την μάχη της παραμονής η «Μαύρη Θύελλα».

Η ομάδα του Μεσολόγγη η οποία θα έρθει ψυχολογικά λαβωμένη μετά την απώλεια του Κυπέλλου Κορινθίας μεσοβδόμαδα, προπορεύεται με 4 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα και όπως τονίζουν οι μελανόλευκοι είναι χρυσή ευκαιρία να την πλησιάσουν στον πόντο και σε πρώτη ευκαιρία να την βάλουν από κάτω. Ο Καλογιαννίδης είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να βγάζουν με όρεξη το πρόγραμμα το οποίο είχε πολλά στοιχεία τακτικής, κάτι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της δουλειάς του 40χρονου τεχνικού.

Αν και δεν έδειξε απόλυτα τα σχέδιά του δεν αποκλείεται η ομάδα να έχει μια- δυο διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα Ψαχνά καθώς ο Καλογιαννίδης δεν «κολλάει» σε συγκεκριμένα σχήματα αλλά πάντα φροντίζει να προσαρμόσει τα πλάνα του σε σχέση με τις συνθήκες και τον αντίπαλο.
Η Καλαμάτα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο το μεσημέρι στο στάδιο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο ματς.

219 views
Top