Καλογιαννίδης: Δεν ...πεθάναμε, η επόμενη μέρα όμως δεν χωρά άλλα λάθη (video-pics)

Συνέντευξη Τύπου κάτω από ιδιαίτερα φιλικό κλίμα έλαβε χώρα μετά το φινάλε του αγώνα της Καλαμάτας με το Λουτράκι, που βρήκε την «μελανόλευκη» ομάδα να χάνει με 2-1.
Σε αυτήν συμμετείχαν οι Κώστας Καλογιαννίδης, Νίκος Λιόλιος (αρχηγός) εκ μέρους της Καλαμάτας και οι Νίκος Μεσολόγγης, Ηλίας Σιώκος (αρχηγός) εκ μέρους του Λουτρακίου.

Νίκος Μεσολόγγης
«Κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσω την Καλαμάτα για την φιλοξενία. Το παιχνίδι ήταν ένας τελικός για εμάς αλλά και για την Καλαμάτα που αγωνιζόταν στην έδρα της και παίξαμε σε ένα γήπεδο όπου ήταν δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 1ο μέρος, όπου οι αντίπαλοί μας απείλησαν 2 φορές και στο 2ο ημίχρονο η Καλαμάτα πίεσε. Δυστυχώς μείναμε με 10 παίκτες, ωστόσο πετύχαμε και 2ο γκολ. Η Καλαμάτα μας πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο σκορ.
Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που απέδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από μέταλλο.
Το πρωτάθλημα πολύ δρόμο μπροστά έχει ακόμα 10 αγωνιστικές, η Καλαμάτα μπορεί να σωθεί και εύχομαι να μην βρεθεί σε τοπική κατηγορία με την ιστορία και τον κόσμο που έχει».

Κώστας Καλογιαννίδης
«Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στο Λουτράκι για την νίκη, εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
Από την αρχή πιέσαμε τον αντίπαλό μας όμως δεχθήκαμε ένα τέρμα σε ανύποπτη στιγμή από λάθος διώξιμο.
Στο 2ο μέρος πατάγαμε καλά, δημουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ σε απύποπτη φάση.
Τα λάθη ήρθαν από δικές μου λάθος οδηγίες. Τα παιδιά έβαλαν το κεφάλι κάτω και μειώσαμε σε 1-2 και το παιχνίδι κατέληξε όπως κατέληξε. Δεν έχουμε πεθάνει ακόμα, ούτε μας έχουν θάψει, η επόμενη μέρα όμως δεν συγχωρεί άλλα λάθη. Προχωράμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα, θα προσπαθήσουμε περισσότερο να διορθώσουμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Ηλίας Σιώκος
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ήταν ένα οριακό παιχνίδι. Έχουμε δώσει 3 δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια στην σειρά και πήραμε το σημερινό.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου, καθώς κερδίσαμε τα 2 από τα 3 αυτά παιχνίδια και ήταν άψογοι αγωνιστικά, κάτι που με κάνει περήφανο.
Καλή συνέχεια στην Καλαμάτα και στους φίλους μου, τον Κώστα (Καλογιαννίδη) και τον Νίκο (Λιόλιο».

Νίκος Λιόλιος
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λουτρακίου για την νίκη της. Θεωρώ πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στο 2ο μέρος πρεσάραμε όμως δεν τα καταφέραμε και φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Από αύριο παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή, αρχής γενομένης από το Άργος».

564 views
Top