Καλογιαννίδης στους παίκτες: "Μην... κολλάει το μυαλό σας". - Τι γίνεται με Τσουλάκο, τραυματίες

Η Μαύρη Θύελλα δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της μετά την αναπάντεχη ήττα από το Λουτράκι αλλά όσο υπάρχουν τα περιθώρια η ελπίδα δεν σβήνει και οι μελανόλευκοι θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Το κλίμα είναι αλήθεια πως έχει βαρύνει αλλά μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα την Κυριακή στο Άργος μπορεί να φέρει τούμπα τα πράγματα.
Αυτό που προσπαθεί να περάσει ο Κώστας Καλογιαννίδης στους μελανόλευκους- πέρα από τα θέματα της τακτικής που δουλεύει από το πρώτο 24ωρο- είναι η καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού. Ο 40χρονος τεχνικός δεν θεωρεί πως υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα αλλά σωστής αντιμετώπισης των καταστάσεων οι οποίες παρουσιάζεται στη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Δεν είναι δυνατόν επειδή δεχτήκαμε ένα γκολ στο 20ό λεπτό να σταματά να λειτουργεί το πλάνο μας και να μην παίζουμε οργανωμένα όπως έχουμε δουλέψει και όπως μπορούμε», τονίζει τις τελευταίες μέρες στους παίκτες του ο Καλογιαννίδης με αφορμή το μπλακ άουτ της ομάδας στο ματς με το Λουτράκι το οποίο στράβωσε από νωρίς.

Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη για τη Καλαμάτα καθώς καλείται να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Παναργειακό ο οποίος γνώρισε οδυνηρή ήττα την περασμένη Κυριακή και θα θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο ώστε να μην αφήσει τη Σπάρτη να ξεμακρύνει στην κορυφή. Ο Καλογιαννίδης προβληματίζεται τόσο για τις απουσίες λόγω καρτών (θα λείψουν Τσιμικλής και Μπατούνας) όσο και για τον τραυματισμό στο γόνατο που αποκόμισε στην χθεσινή προπόνηση ο Αλέξανδρος Ραχίμ. Ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση που έγινε στο Εθνικό στάδιο ακολούθησε και ο Οδεμισιώτης με τον Γιακουμή ενώ ο Παλιούρας δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Στο μεταγραφικό κομμάτι -και μετά την αποχώρηση του Παναγιωτόπουλου- η Καλαμάτα βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση επιθετικού με το όνομα του Σταύρου Τσουλάκου να είναι πρώτο στη λίστα. Έγινε ήδη μια κρούση και φαίνεται ως η πιο πιθανή επιλογή για τη Καλαμάτα καθώς οι υπόλοιπες περιπτώσεις όπως αυτή του Σταματάκου από τη Χαλκίδα είναι πιο πολύπλοκες αλλά και περισσότερο… δαπανηρές.


891 views
Top