Οίδημα στο πόδι ο Ίλιεφ

Ημέρα επισημάνσεων και κριτικής ήταν για την Καλαμάτα η επομένη της πρώτης  ήττας στο πρωτάθλημα που ήρθε στο κυριακάτικο ματς με τον Παναργειακό. Στην προπόνηση της Δευτέρας που έγινε στο γήπεδο της Παραλίας ο Κώστας Κλάδης μίλησε στους  παίκτες του για τα λάθη που έγιναν και τους ζήτησε να είναι περισσότερο προσεκτικοί τόσο στα αμυντικά τους καθήκοντα όσο αι στα τελειώματα των φάσεων.
Το πρώτο στραβοπάτημα στην σεζόν δεν είναι τέτοιο ώστε να διαταραχθεί το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα πλην όμως οι μελανόλευκοι συνειδητοποιούν πως παιχνίδια όπως το προχθεσινό πρέπει να τα «καθαρίζουν» και να παίρνουν τους πολύτιμους βαθμούς ώστε στην συνέχεια να μην έχουν προβλήματα. Η διακοπή άλλωστε θα δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Κλάδη και τους συνεργάτες του να δουλέψουν κάποια πράγματα και η ομάδα να παραταχθεί ετοιμοπόλεμη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ερμιονίδα την 1η Νοέμβρη.
Στο μεταξύ, ο Μπόγιαν Ίλιεφ αποκόμισε πρόβλημα στο ματς με τον Παναργειακό και δεν πήρε μέρος στη προπόνηση. Ο Βούλγαρος αμυντικός είχε οίδημα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού και απείχε ενώ όλοι οι υπόλοιποι, πλην βεβαίως του Κράστοβτσεφ, προπονήθηκαν κανονικά.

660 views
Top