Μαύρη Θύελλα: Στην Παραλία με Ερμιονίδα, ζωνταντεύουν μνήμες 2014!

Στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας και όχι στη γήπεδο του Μεσσηνιακού θα υποδεχτεί η Καλαμάτα την Ερμιονίδα στο ματς «επιβίωσης» για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή.

Οι μελανόλευκοι θα αφήσουν την ιστορική τους έδρα καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι κάτι που το σκέφτονταν καιρό. Μάλιστα στις προθέσεις τους ήταν να δώσουν στην Παραλία και το προηγούμενο εντός έδρας ματς με το Λουτράκι αλλά οι προθεσμίες της ΕΠΟ δεν τους το είχαν επιτρέψει.

Οι συγκυρίες λοιπόν που διαμορφώνουν το πλαίσιο για τον «τελικό» της Κυριακής θυμίζουν όλο και περισσότερο το προ διετίες σκηνικό όταν η Καλαμάτα είχε υποδεχτεί την Ερμιονίδα, -στην μάχη της κορυφής τότε- σ΄ένα ματς που έχει «στοιχειώσει» την νεώτερη ιστορία της Μαύρης Θύελλας.

Θυμίζουμε πως οι μελανόλευκοι είχαν προηγηθεί με 2-0 (Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος) στο 20λεπτο αλλά οι φιλοξενούμενοι του Ρομπέρτο Μπολάνο έκαναν την ολική ανατροπή και με 2-3 στις καθυστερήσεις παρέμειναν πρώτοι, με τη «Μαύρη Θύελλα» να πέφτει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

912 views
Top