Ο ευχάριστος πονοκέφαλος Καλογιαννίδη και το… τσίκνισμα!

Από κεί που πριν λίγο καιρό έψαχνε παίκτες για να βγει ... το οικογενειακό δίτερμα, η Καλαμάτα έχει πλέον ένα γεμάτο και κυρίως ποιοτικό ρόστερ για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλήρες μάλιστα σε σημείο που ο Κώστας Καλογιαννίδης να βρίσκεται πλέον σε ευχάριστο… πονοκέφαλο καθώς υπάρχουν επιλογές σε όλες τις θέσεις και οι τελικές επιλογές δεν είναι εύκολες, μετά μάλιστα και τις τελευταίες προσθήκες των Μανουσάκη και Τσουλάκου οι οποίοι έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Κυριακή.

Το ευχάριστο για τον 40χρονο τεχνικό είναι πως άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις και αυξάνουν έτσι τον βαθμό δυσκολίες των τελικών επιλογών. Ο Καλογιαννίδης φαίνεται πως θα αφήσει ανοικτές μέχρι το… παραπέντε δυο- τρεις θέσεις στην 11άδα αφενός μεν γιατί θέλει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια και αφετέρου για να κρατήσει σε εγρήγορση τους μελανόλευκους οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως ο προπονητής τους δεν έχει στερεότυπα του τύπου «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και πως η τελική επιβράβευση έρχεται μέσα από την δουλειά.
Οι μαλανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στην Παραλία, όπου την Κυριακή θα υποδεχτούν την Ερμιονίδα και στην συνέχεια,… τίμησαν το έθιμο της ημέρας τσικνίζοντας!
Με πρωτοβουλία των ανθρώπων της ομάδας, Χρήστου Λουκά, Κώστα Γυφτέα και του φροντιστή Δημήτρη Δρακόπουλου οι οποίοι έκαναν την προετοιμασία και την προσφορά των κρεάτων απο τον Χρήστο Οδεμισιώτη και το κρεοπωλείο του, στήθηκε ψησταριά και αντί για το εστιατόριο οι μελανόλευκοι γευμάτισαν σε άκρως οικογενειακό κλίμα στο στάδιο!


720 views
Top