Μαύρη Θύελλα: Οι υπολογισμοί για την σωτηρία, «καίει» το φ.α. με Ερμιονίδα!

Τίποτα δεν πήγε καλά χθες στην Καλαμάτα και το στείρο 0-0 με την Ερμιονίδα την έφερε από το «δόξα τω Θεώ» μετά το διπλό στο Άργος, στο «βοήθα Παναγιά» για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και οι υπολογισμοί για την συνέχεια δείχνουν πως θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού προκειμένου να δώσει την παρτίδα.

Στις 8 αγωνιστικές που απομένουν η Μαύρη Θύελλα θα δώσει τέσσερα ματς στην Παραλία (με Κανάρη Χίου, Λεβάντε, Χαλκίδα και Βάρδα) από τα οποία εξυπακούεται πως θα πρέπει να πάρει το μέγιστο των βαθμών ειδάλως τα… κουκιά για την σωτηρία δεν βγαίνουν.

Οι υπολογισμοί φέρνουν την γραμμή της σωτηρίας στους 36 με 37 πόντους πράγμα που σημαίνει πως πέρα από τους 12 βαθμούς εντός έδρας, η Καλαμάτα η οποία τώρα έχει 22 θα πρέπει να ψάξει και για τουλάχιστον ένα εκτός έδρας τρίποντο.

Τα ματς βέβαια που προσφέρονται γι’ αυτό δεν είναι πολλά: Αιολικός, Παναρκαδικός, Σπάρτη και Βύζας είναι οι εκτός έδρας αποστολές με την τελευταία να μοιάζει η πιο εφικτή αρκεί βέβαια να μην φτάσει να γίνει αυτό το ματς τελικός εάν ο Βύζαντας μείνει στο κόλπο για την παραμονή μετά το χθεσινό διπλό στην Χίο!

Όπως και να’ χει η Καλαμάτα θεωρείται δύσκολο να βάλει από κάτω την Ερμιονίδα μετά την χθεσινή ισοπαλία και απ΄ ότι φαίνεται το παιχνίδι ίσως «παιχτεί» με την Βάρδα. Υπό αυτό το πρίσμα η αγωνία θα κρατήσει μέχρι το φινάλε εκτός ένα στην πορεία έρθουν κι άλλα αποτελέσματα που θα φέρουν τα πάνω- κάτω.

Αναμένεται «καμπάνα»

Ταυτόχρονα όμως με τα αγωνιστικά η Καλαμάτα έχει και τις συμπληγάδες των τιμωριών να αντιμετωπίσει. Τιμωρίες που αυξάνονται σαν την Λερναία Ύδρα καθώς ο διαιτητής Κώστας Κατοίκος «στόλισε» τους μελανόλευκους στο φύλλο αγώνα με την Ερμιονίδα. Ο Αθηναίος ρέφερι αναφέρει την ρίψη ενός μπουκαλιού και ενός καθίσματος στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδιασμό με το γεγονός πως η Καλαμάτα είναι υπότροπη δεν αποκλείεται τελικά τα εντός έδρας ματς να είναι λιγότερα από τέσσερα. Θυμίζουμε πως μέσα στον Μάρτη η Μαύρη Θύελλα θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα επεισόδια στα ματς με την Σπάρτη και τον Παναρκαδικό!

Κυριακή με Αιολικό, εκτός Γκίνο, Ραχίμ

Μέσα σ΄ όλα αυτά υπάρχουν και τα προβλήματα με τις κάρτες καθώς ο Κώστας Καλογιαννίδης καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για το Κυριακάτικο ματς στην Μυτιλήνη (η Μαύρη Θύελλα κατέθεσε αίτημα να παίξει στις 13/3 και όχι το Σάββατο 12/3 για συγκοινωνιακούς λόγους) χωρίς να υπολογίζει τους Γκίνο και Ραχίμ οι οποίοι με την Ερμιονίδα συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα.

1012 views
Top