Μαύρη Θύελλα: Στον… αέρα του Τορεζάνι

Αγώνα δρόμου κάνουν στην Καλαμάτα προκειμένου ο Φράνκο Τορεζάνι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στην δύσκολη αποστολή που θα έχει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής απέναντι στον Αιολικό.

Ο αργεντινός άσος της Μαύρης Θύελλας υποφέρει από οίδημα στο πόδι το οποίο κληρονόμησε από το ματς με την Ερμιονίδα και τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ενδεχόμενη απουσία του Τορεζάνι θα κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη ο οποίος θυμίζουμε, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκίνο και Ραχίμ οι οποίοι συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες αντίστοιχα. Αντίθετα, μετά από δυο αγωνιστικές θα επιστρέψει ο Τσιμικλής ο οποίος έχασε τα ματς με Παναργειακό και Ερμιονίδα λόγω τιμωρίας.

Η σημερινή προπόνηση της Καλαμάτας έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος και ο μοναδικός απών ήταν ο Κουρέας ο οποίος είχε υπηρεσία στην Αεροπορία. Την Παρασκευή η προπόνηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Στάδιο Παραλίας.

780 views
Top