Μαύρη Θύελλα: Ξαφνικό αντίο από Χατζηλιόντα!

Άδοξο και απρόοπτο τέλος είχε η παρουσία του Ανδρέα Χατζηλιόντα στην Μαύρη Θύελλα καθώς ο 29χρονος μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από μόλις δυο μήνες παραμονής του στην Καλαμάτα! Ο Χατζηλιόντας έκανε γνωστή την απόφασή του στον Κώστα Κολογιαννίδη το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα το πρωί αποχαιρέτησε και τους συμπαίκτες του.

Οι λόγοι της αποχώρησης δεν έγιναν γνωστοί αλλά σίγουρα έχουν να κάνουν και με το γεγονός πως ο Κυπελλούχος Ελλάδος με την Λάρισα το 2007 δεν βρήκε στην Καλαμάτα τα πράγματα όπως τα είχε φανταστεί ή τα περίμενε, όταν πήρε την απόφαση να έρθει από την Ρόδο στις αρχές του χρόνου.

Ο Χατζηλιόντας αγωνίστηκε σε 5 ματς με την Καλαμάτα. Στα δυο ξεκίνησε βασικός (με Βύζαντα και Δόξα. Ν. Μανωλάδας) και στα υπόλοιπα τρία μπήκε ως αλλαγή. Ο χρόνος συμμετοχής του ήταν 220 αγωνιστικά λεπτά και πέτυχε ένα γκολ (στο 3-1 με την Δόξα στη Μανωλάδα).

Κατά τα άλλα, η Καλαμάτα συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αιολικό με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Φράνκο Τορεζάνι έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Τα έως τώρα πάντως δεδομένα είναι πως δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής.

Ο Χατζηλιόντας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του με έναν καφέ στο κέντρο της πόλης. Στην φωτ. με τους Κεμάλι, Κασμερίδη, Παλιούρα και Ραχίμ

858 views
Top