Μαύρη Θύελλα: Δεν πάει Μυτιλήνη ο Τορεζάνι!

Οι προβλέψεις τελικά επαληθεύτηκαν για τον Φράνκο Τορεζάνι και ο άσος της Καλαμάτας δεν είναι σε θέση να δώσει το παρών στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιολικό. Ο αργεντινός αποκλείστηκε από την αποστολή επιβεβαιώνοντας τους φόβους που είχαν εκφραστεί αφού το οίδημα στο πόδι του δεν έχει υποχωρήσει και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η απουσία του Τορεζάνι έρχεται να προστεθεί σ΄ αυτές των τιμωρημένων Γκίνο, Ραχίμ ενώ επιστρέφει ο Τσιμικλής πράγμα που σημαίνει πως η 11άδα του Κώστα Κολογιαννίδη θα παρουσιαστεί αρκετά διαφοροποιημένη.

Η Μαύρη Θύελλα θα επιδιώξει αύριο στην Μυτιλήνη να πάρει  ότι δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με την Ερμιονίδα, να κατακτήσει δηλαδή ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθεια να σώσει την χρονιά. Το συγκρότημα του Κώστα Καλογιαννίδη έχει εξ΄ ορισμού δύσκολο έργο στα οκτώ συνολικά ματς που απομένουν καθώς βρίσκεται τρείς βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά έχει τα περιθώρια να ανατρέψει την κατάσταση. Απέναντι στον Αιολικό και μάλιστα στο Δημοτικό στάδιο Καλλονής τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά μήπως ήταν πιο εύκολα όταν πριν δυο εβδομάδες η Μαύρη Θύελλα έφευγε με την μεγαλοπρεπή τεσσάρα από το Άργος επί του πρωτοπόρου Παναργειακού;

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος (φωτο) και ο Κώστας Καλογιαννίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την Λέσβο. Την απαρτίζουν οι: Σταυράκης, Παλιούρας, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας, Ότα, Τσιμικλής, Μπεγλεκτσής, Τσουλάκος, Καλαντζής, Ρήγας, Κακαλής, Κεμάλι, Μανουσάκης, Θεοδώρου, Μπαντούνας, Γαλανόπουλος..
Η αποστολή θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στην Μυτιλήνη από τον Πειραιά αλλά η επιστροφή στην πρωτεύουσα ια γίνει αεροπορικώς το βράδυ της Κυριακής.  

918 views
Top