Επέστρεψε δυνατός ο Τορεζάνι, φουλ επίθεση με Κανάρη

Με ενισχυμένη την επιθετική γραμμή και σύνθημα «φουλ επίθεση» θα αγωνιστεί η Καλαμάτα απέναντι στον Κανάρη Χίου το Σάββατο στο στάδιο της Παραλίας στον πιο κρίσιμο αγώνα ίσως για την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης είδε με ικανοποίηση στην μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο Στάδιο το Φράνκο Τορεζάνι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους μελανόλευκους πράγμα που σημαίνει πως θα τον έχει στη διάθεσή του όπως και τον Αλέξανδρο Ραχίμ ο οποίος επιστρέφει μετά τη τιμωρία του.

Οι δυο μελανόλευκοι θα δώσουν στη Μαύρη Θύελλα αυτό που της έλειψε στο ματς με τον Αιολικό, την ανάπτυξη δηλαδή από τις πλευρές. Παράλληλα, έτοιμος 100% πλέον για να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα είναι και ο Χρήστος Καλαντζής οποίος έχει έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Απουσίες βέβαια θα υπάρξουν και σ΄ αυτό το ματς καθώς σε αντίθεση με τους Ραχίμ και Τορεζάνι από την σαββατιάτικη αναμέτρηση θα λείψει τόσο Γκίνο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του όσο και ο Λιόλιος ο οποίος στη Μυτιλήνη συμπλήρωσε 4 κάρτες και θα απουσιάσει για ένα παιχνίδι.

Περιττό είναι να αναφέρουμε πως οποιοδήποτε απώλεια στο ματς με την ομάδα της Χίου θα ισοδυναμεί με καταδίκη της Καλαμάτας αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών και μάλιστα εντός έδρας. Το ιδανικότερο σενάριο –το οποίο είναι και το πλέον «λογικό»- για τους μελανόλευκους είναι να έρθει το τρίποντο απέναντι στους χιώτες και η Ερμιονίδα να ηττηθεί από τον Παναργειακό ώστε η διαφορά να μειωθεί στον πόντο.

828 views
Top