Καλογιαννίδης: «Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που ήταν υπερβολικά τίμιος»

Σε πολύ φιλικό κλίμα διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου μετά ο ματς της Μαύρης Θύελλας με τον Κανάρη Νενήτων Χίου, που βρήκε νικήτρια την καλαματιανή ομάδα με 2-1.
Σε αυτήν παρευρέθησαν οι δυο προπονητές των ομάδων, οι Κώστας Καλογιαννίδης και Μανώλης Παπαδόπουλος που μίλησαν στα ΜΜΕ για την αναμέτρηση.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώτος πήρε τον λόγο ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:
«Η νίκη της Καλαμάτας ήταν δίκαιη, παρά το άγχος που παρουσίασε στο παιχνίδι, γιατί απέδειξε ότι πραγματικά το ήθελε το ματς. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλάξαμε το σύστημά μας για να αιφνιδιάσουμε τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς.
Έχουμε πει ότι μέχρι τέλους θα παίζουμε για την ομάδα και την αξιοπρέπειά της, δεν έχουμε κανένα σκοπό να αμαυρώσομε το ποδόσφαιρο σαν ομάδα αν καταλαβαίνετε τι εννοώ».
Όσο για το τι δεν πήγε καλά φέτος και ο Κανάρης υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε:
«Θεωρώ πως κυρίως, έλλειπε η εμπειρία. Είδατε μια ομάδα που φτιάχτηκε σε 2 μήνες και κουβαλούσε κάποια πράγματα από τα τοπικά πρωταθλήματα τα οποία προσπαθήσαμε όσο περισσότερο γινόταν να διορθώσουμε.
Θα συζητήσουμε με την διοίκηση, η οποία να σημειώσω ότι αγαπάει πραγματικά την ο μάδα, θέλει το καλό της και έχει φερθεί πολύ καλά σε όλους μα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως τα μακρινά ταξίδια και τα όποια οικονομικά υπήρχαν.
Συμφωνήσαμε τον Δεκέμβρη να προσπαθήσουμε περισσότερο, κάναμε κινήσεις και πιστεύω ότι πολλά αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αι να είχαμε περισσότερους βαθμούς.
Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι ο Κανάρης θα επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική».
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
«Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που ήταν υπερβολικά τίμιος, που ήρθε να παίξει για τον εαυτό του, κάτι που είμαι σίγουρος ότι έκανε σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε.
Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που διαχειρίστηκαν το σωστά παιχνίδι και πήραμε την νίκη.
Έχουμε 6 ακόμα παιχνίδια, προχωράμε και συνεχίζουμε την μάχη που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε.
Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον Κανάρη για τον τρόπο που ήρθε και αγωνίστηκε στο παιχνίδι».
Όσο για το γεγονός ότι άφησε τον Σταύρο Τσουλάκο εκτός αποστολής, ο Καλογιαννίδης τόνισε:
«Θεώρησα ότι σε αυτό το παιχνίδι άλλα παιδιά έπρεπε να βρίσκονται στην 11άδα και έπειτα 18άδα, κάτι που βγάζω από την εικόνα που βλέπω στις προπονήσεις.
Δεν έχω συμπάθειες και αντιπάθειες και μπορεί και να κάνω λάθη. Ο Σταύρος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, όμως προέρχεται από ένα όχι και τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μην ξεχνάμε ότι ήταν δική μου επιλογή να έρθει, όμως στο μέλλον πιστεύω ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του αν συνεχίσει έτσι».
Τέλος, ο Καλογιαννίδης μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι αυτό:
«Αυτό το παθαίνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και πιο έμπειροι παίκτες.
Αυτή η ομάδα έχει χτιστεί 3 φορές και πιστεύω ότι υπάρχει αιτιολογία για αυτό, εμείς κοιτάξαμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και να είαμστε λειτουργικοί.
Θεωρώ ότι έχω λεβέντες αυτή η ομάδα, τους πιστεύω πολύ και πιστεύω ότι θα το δείξουν με τον χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα σταθεί στην κατηγορία».

1005 views
Top