Διήμερο αποφόρτισης στην Μαύρη Θύελλα

Απόλυτα ταυτισμένοι με τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου «…κι είμαστε ακόμη ζωντανοί» πορεύονται στην ομάδα της Καλαμάτας για την συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το κρίσιμο διήμερο της 20ης αγωνιστικής που όλα πήγαν κατ΄ ευχήν.

Η νίκη επί του Κανάρη σε συνδυασμό με την ήττα της Ερμιονίδας στο Άργος έφεραν την Μαύρη Θύελλα στην ελάχιστη βαθμολογική διαφορά από την ομάδα της Ερμιόνης αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτε εάν δεν υπάρξει η ανάλογη συνέχεια. Η βασική προϋπόθεση και η… λογική για τα έξι ματς που απομένουν ορίζουν πως η Καλαμάτα θα πρέπει κατά πρώτης να κάνει την δική της υπέρβαση και στην συνέχεια να περιμένει τα στραβοπατήματα των άλλων.

Κι επειδή όπως λέει η παροιμία Κυριακή κοντή γιορτή η αγωνιστική που ακολουθεί ενδεχομένως να δώσει …στίγμα για το φινάλε. Η Ερμιονίδα θα πάρει άκοπα το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ενώ η Καλαμάτα θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη. Μπορεί να φύγει με τη νίκη από την αρκαδική πρωτεύουσα ώστε να διατηρηθεί σε επαφή ή η διαφορά θα ανοίξει εκ νέου;

Η σεναριολογία που καλύπτει έξι αγωνιστικές είναι μεγάλη και με δεδομένη την αστάθεια που παρουσιάζουν όλες οι ομάδες κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανένα αποτέλεσμα ούτε να κάνει υπολογισμούς. Αυτό όμως που μπορεί να υπολογίζει είναι στην θέληση και το καθαρό μυαλό και αυτό είναι που προσπαθεί να περάσει ο Κώστας Καλογιαννίδης. Ο 40χρονος τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό «αποφόρτισης» στην ομάδα μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου και οι μελανόλευκοι θα μπούν από την Τρίτη στην ευθεία της προετοιμασίας τους για τον Παναρκαδικό.
Το ευχάριστο είναι πως την Κυριακή θα υπάρξουν δυο επιστροφές καθώς Γκίνο και Λιόλιος εξέτισαν τις ποινές τους.

597 views
Ετικέτες
Top