Μαύρη Θύελλα: Ερωτηματικό ο Γκίνο για την Τρίπολη

Με γεμάτες… μπαταρίες μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες της Καλαμάτας επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα με τον Παναρκαδικό.

Η νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Κανάρη σε συνδυασμό με την ήττα της Ερμιονίδας έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας για την συνέχεια στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας πλην όμως όλοι ξέρουν πως θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση στα έξι ματς που απομένουν ώστε να καταφέρουν να φτάσουν το στόχο της παραμονής.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης άρχισε ήδη να δουλεύει κάποια πράγματα για το ματς στην Τρίπολη και να καταστρώνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση απέναντι στην πρώην του ομάδα έχοντας ένα και μόνο ερωτηματικό όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Και αυτό γιατί υπό αίρεση βρίσκεται η συμμετοχή του Δημήτρη Γκίνο ο όποιος έχει από την περασμένη εβδομάδα ένα χτύπημα στον ώμο και είναι αμφίβολο εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την Κυριακή. Ο 22χρονος μέσος προπονήθηκε μεν με την υπόλοιπη με την υπόλοιπη ομάδα αλλά νοιώθει ενοχλήσεις. Προβλήματα τιμωριών πάντως στη Καλαμάτα δεν υπάρχουν καθώς τόσο αυτός όσο και ο Λιόλιος εξέτισαν τις ποινές τους.


494 views
Top