Μαύρη Θύελλα: Τελευταίο χαρτί στην Τρίπολη, ομιλία Καλογιαννίδη στους παίκτες

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία -μην πούμε το τελευταίο- παίζει η Καλαμάτα την Κυριακή στην Τρίπολη αντιμετωπίζοντας τον Παναρκαδικό.

Βρισκόμενη ένα βαθμό πίσω από την Ερμιονίδα και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού θα ψάξει το τρίποντο -οξυγόνο που θα της ανανεώσει τις ελπίδες στη μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης για την παραμονή, ειδάλως η βασική αντίπαλος η οποία θα πάρει άκοπα το τρίποντο απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, θα ξεμακρύνει και πάλι.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης ο οποίος επιστρέφει σε γνωστά… λημέρια την Κυριακή αλλά αυτή τη φορά θα καθίσει στον πάγκο του φιλοξενούμενου και όχι του γηπεδούχου- όπου πέρσι μεγαλούργησε - έχει ρίξει το βάρος της προετοιμασίας πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και στην ψυχολογική τόνωση των μελανόλευκων. Στόχος του είναι οι παίκτες να αποβάλλουν κάθε αρνητική σκέψη και να μπουν αποφασισμένοι στη μάχη.

Δεν είναι τυχαίο πως πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο γήπεδο του Ασπροχώματος αφιέρωσε πολύ χρόνο στην ομιλία προς τους παίκτες τονίζοντας τόσο τη σπουδαιότητα του αγώνα όσο και την ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα που θα πρέπει να επιδείξουν.

Από αγωνιστικής πλευράς το ευχάριστο είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς και ο Γκίνο φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον ώμο του και υπολογίζεται κανονικά.

434 views
Top