Μισή… ντουζίνα απόντες στην «Μαύρη Θύελλα»

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα την 1η Νοεμβρίου. Εκτός από τις αποχωρήσεις των Μπινιχάκη και Αριστομενόπουλου στο απουσιολόγιο του Κώστα Κλάδη στην απογευματινή προπόνηση μπήκαν ούτε λίγο ούτε πολύ μισή …ντουζίνα ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα, δεν προπονήθηκε ο γκολκίπερ Άρης Θωμάς ο όποιος έχει ένα χτύπημα στα πλευρά από την προχθεσινή προπόνηση και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός για τις επόμενες μέρες προκειμένου να μην υπάρξει επιδείνωση ενώ ενοχλήσεις στο πόδι έχει και ο Λένγκα με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός εκτός.
Στους παραπάνω πρέπει να προστεθούν ο Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε μια μικροεπέμβαση και λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του από την Παρασκευή όπως και ο Ίλιεφ που είχε αποκομίσει πρόβλημα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού από το ματς με τον Παναργειακό και μετά από σύσταση του γιατρού είχε έχει μείνει έξω από την Κυριακή.
Το σοβαρότερο πρόβλημα ωστόσο για τον Κώστα Κλάδη ακούει στο όνομα του Ένιο Κράστοβτσεφ καθώς ο βούλγαρος επιθετικός δεν μπόρεσε ούτε χθες να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων προβληματίζοντας ιδιαίτερα τον έμπειρο τεχνικό. Ο 31χρονος σέντερ φορ αποκτήθηκε ως μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση αλλά έως τώρα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός προπονήσεων βρίσκεται για μεγάλο διάστημα και ο Δημήτρης Πιτσιλής με χτύπημα στον αστράγαλο και έχει να αγωνιστεί από το ματς Κυπέλλου με το Ασπρόχωμα ενώ ο Χαλκιαδάκης θα επιτρέψει τον Δεκέμβρη.
Το μεσημεριανό πρόγραμμα της Πέμπτης στο βαρύ λόγω της βροχής αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου, περιελάμβανε φυσική κατάσταση ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Κλάδης προχώρησε σε… βιντεοπαιδεία αναλύοντας στους παίκτες του ματς με τον Παναργειακό.

437 views
Top