Μαύρη Θύελλα: Τα σενάρια της παραμονής και το 4Χ3+1

Οι υπολογισμοί και οι προσθαφαιρέσεις δίνουν και παίρνουν στην Καλαμάτα στην προσπάθεια να αναλυθούν στα σενάρια που θα οδηγήσουν στην παραμονή. Τα περιθώρια πλέον δεν γίνεται να… στενέψουν περισσότερο και η Μαύρη Θύελλα στα πέντε ματς που απομένουν καλείται να κάνει την υπέρβαση ώστε να σώσει την χρονιά.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, η Καλαμάτα με 25 βαθμούς έχει επί της ουσίας να καλύψει χάντικαπ 5 βαθμών για να βάλει από κάτω μια εκ των Ερμιονίδας, Χαλκίδας. Και αυτό γιατί με την Ερμιονίδα έχει μέν τέσσερις βαθμούς διαφορά (29 έναντι 25) αλλά υπολείπεται στην ισοβαθμία. Βάσει προγράμματος αυτό που φαίνεται περισσότερο εφικτό είναι να παλέψει με την Χαλκίδα την οποία και θα υποδεχτεί στην Παραλία την 23η αγωνιστική.

Εάν μάλιστα η Χαλκίδα έχει απώλειες την Κυριακή (υποδέχεται την Μανωλάδα), η Καλαμάτα με νίκη θα την πλησιάσει στον πόντο ή ακόμη μπορεί και να την περάσει. Μετά την Καλαμάτα η Χαλκίδα θα πάει στο Λουτράκι και η Μαύρη Θύελλα στην Σπάρτη. Η Χαλκίδα έχει την προτελευταία αγωνιστική εντός τον Παναργειακό αλλά ενδεχομένως μέχρι τότε η πρωτιά να έχει κριθεί και η ομάδα του Άργους να είναι αδιάφορη.

Όλα τα παραπάνω σενάρια πάντως έχουν μια αναγκαία συνθήκη: η Καλαμάτα στα υπόλοιπα πέντε ματς να πάρει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Να κερδίσει δηλαδή Λεβάντε, Χαλκίδα, Βάρδα στην Παραλία, να μην χάσει στην Σπάρτη και να πάρει διπλό στα Μέγαρα στο τελευταίο ματς της χρονιάς.
Εάν συμβούν τα παραπάνω δεν αποκλείεται την τελευταία αγωνιστική να σπάσουν καρδιές καθώς Χαλκίδα και Ερμιονίδα θα παίξουν μεταξύ τους στην Εύβοια!

 

Η μάχη για την σωτηρία

 

22η αγων.

23η αγων.

24η αγων.

25η αγων.

26η αγων.

7. Βάρδα          32

  Ηρακλής Ψαχν.

Βύζας*

Δόξα Ν. Μανωλ.

Καλαμάτα*

Λουτράκι

8. Χαλκίδα       30

  Δόξα Ν. Μανωλ.

Καλαμάτα*

Λουτράκι*

Παναργειακός

Ερμιονίδα*

9. Ερμιονίδα   29

  Αιολικός

Κανάρης Χίου*

Παναρκαδικός

Λεβάντε*

Χαλκίδα

10. Καλαμάτα 25

  Λεβάντε

Χαλκίδα

Σπάρτη*

Βάρδα

Βύζας*

11. Βύζας        24

  Σπάρτη*

Βάρδα

Ηρακλής Ψαχν.

Δόξα Ν. Μανωλ.*

Καλαμάτα

 Με * οι εκτός έδρας αγώνες

 

 

544 views
Top