Στο φούλ οι μηχανές, μικροπρόβλημα Μπαντούνα

Το γρήγορο γκολ που θα τις επιτρέψει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της θα είναι για την Καλαμάτα το κλειδί για τη νίκη στο ματς με το Λεβάντε. Η επιθετική δυστοκία που παρουσιάζεται κυρίως στα εκτός έδρας ματς, στα οποία η Μαύρη Θύελλα πρέπει έτσι κι αλλιώς να βγεί στην επίθεση, αποτελεί τροχοπέδη για μια άνετη επικράτηση και αυτό είναι κάτι που επ΄ουδενί θέλει να δεί ο Κώστας Καλογιαννίδης την Κυριακή. Επιπλέον, αυτό που θέλουν να αποφύγουν στην Καλαμάτα είναι και η… μουρμούρα της κερκίδας κάτι που θα αποφευχθεί μ΄ ένα γρήγορο γκολ.

Οι μελανόλευκοι συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς. Στο μεγαλύτερο μέρος της περιλάμβανε διπλό με τον Καλογιαννίδη να μετέχει ενεργά και ο ίδιος και να κάνει συνεχώς παρατηρήσεις.
Με μικροπρόβλημα αποχώρησε πριν τη λήξη του προγράμματος ο Κώστας Μπαντούνας ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Οι μελανόλευκοι θα ολοκληρώσουν την Παρασκευή επί της ουσίας την προετοιμασία για την αναμέτρηση με το Λεβάντε με προπόνηση που θα γίνει επίσης στην Παραλία.


675 views
Top