Βγαίνει από τον «πάγο» o Τσιμικλής, η 11άδα με Λεβάντε

Με τον Παναγιώτη Τσιμικλή να «βγαίνει» από τον …πάγο και να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του, η Καλαμάτα θα υποδεχτεί το Λεβάντε την Κυριακή (15:00) στο πρώτο από τα πέντε ματς δίχως αύριο που έχει μέχρι το τέλος της σεζόν στην προσπάθεια να σώσει την κατηγορία.
Ο «Τσιμι» αναμένεται να επανέλθει στην 11άδα, σύμφωνα με όσα φανέρωσε ο Κώστας Καλογιαννίδης στην μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο Στάδιο (φωτ.) και θα πάρει την θέση του μπροστά από τους στόπερ Κασμερίδη και Τσόπελα ενώ την 4άδα της άμυνας θα συμπληρώσουν οι Λιόλιος, Γαλανόπουλος. Σε ρόλο περισσότερο δημιουργικό στο κέντρο θα παίξει ο Γκίνο, αριστερά θα είναι Ραχίμ, δεξιά ο Ότα, και ο Τορεζάνι πίσω από τον φουνταριστό Καλαντζή.
Στο μελανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκεφτούν άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή απέναντι στην ομάδα της Ζακύνθου ενώ το ιδανικό σενάριο θα ήταν να χάσει βαθμούς και η Χαλκίδα (υποδέχεται την Δόξα Ν. Μανωλάδας) ώστε την επόμενη αγωνιστική με νίκη να περάσουν πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Μοναδικός απών, μετά την επιστροφή Λιόλιου, θα είναι ο τιμωρημένος Μανουσάκης.

892 views
Top