Πρόβλημα με Ραχίμ στη Μαύρη Θύελλα!

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Αλέξανδρο Ραχίμ, κινδυνεύει να πάει η Καλαμάτα στο ματς της χρονιάς την Κυριακή απέναντι στη Χαλκίδα! Ο 23χρονος επιθετικός δεν προπονήθηκε χθες καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού του ποδιού από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με το Λεβάντε. Τον Ραχίμ θα δει ο γιατρός ομάδας οπότε κρίθηκε σκόπιμο να μην διακινδυνεύσει την οποιαδήποτε επιβάρυνση τουλάχιστον έως ότου διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αντίθετα με το Ραχίμ κανονικά μέρος στην προπόνηση που έγινε στο Ασπρόχωμα πήραν ο Γκίνο και ο Κολημήτρας οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει με μικροπροβλήματα τραυματισμών το κυριακάτικο ματς.

Η πειστική νίκη με την "τεσσάρα" απέναντι στο Λεβάντε έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και το ηθικό των μελανόλευκων ενόψει της μεγάλης κυριακάτικης μάχης αν και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά πως δεν θα έχουν το ίδιο εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Εύβοιας. Ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη, δεύτερη σερί, κάτι που έχει να συμβεί από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε ξέρουν καλά πως περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν καθώς αν δεν μειωθεί η απόσταση των 5 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες δύσκολα θα καλυφθεί στα τρία ματς που απομένουν στη συνέχεια.

411 views
Top