Πίστη νίκης από Καλογιαννίδη, οι σκέψεις για την 11άδα

Αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν στο ματς της χρονιάς για την Καλαμάτα απέναντι στη Χαλκίδα την Κυριακή στην Παραλία εμφανίζεται ο Κώστας Καλογιαννίδης.

Ο 40χρόνος τεχνικός είναι φύσει αισιόδοξος αλλά για το συγκριμένο παιχνίδι αντλεί την καλή αίσθηση και από τη διάθεση που βλέπει να δείχνουν οι παίκτες του στις προπονήσεις.

«Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, τα δίνουν όλα και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο κρίσιμο αυτό ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», λέει ο Πειραιώτης τεχνικός της Μαύρης Θύελλας ο οποίος είδε με ευχαρίστηση στην προπόνηση της Παρασκευής τον Αλέξανδρο Ραχίμ να βγάζει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Η συμμετοχή του 23χρονου πρώτου σκόρερ της Καλαμάτας στο αρχικό σχήμα θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου όπου θα δοκιμάσει σε μεγαλύτερη ένταση καθώς ο Καλογιαννίδης θέλει να είναι σίγουρος- στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό- για τον βαθμό ετοιμότητας του.

Η οριστικοποίηση ή όχι της συμμετοχής του Ραχίμ στην 11άδα καθώς και η επιστροφή του Μανουσάκη μετά την τιμωρία ενδέχεται να επιφέρουν μια-δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που επιβλήθηκε 4-0 του Λεβάντε την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο. Με δεδομένο μάλιστα πως η Χαλκίδα βολεύεται και με το βαθμό της ισοπαλίας και πιθανότατα στηθεί η αμυντικά ο Κώστας Καλογιαννίδης ίσως σχεδιάσει μια περισσότερο επιθετική διάταξη αλλά χωρίς όμως να πάρει τα ρίσκα εκείνα που θα αφήσουν ακάλυπτη την Καλαμάτα στα μετόπισθεν.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με ένα χαλάρωμα και δοκιμή όπως προείπαμε για το Ραχίμ, αύριο το πρωί στην Παραλία, και στη συνέχεια Καλογιαννίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς Κυριακής.

586 views
Top