Μαύρη Θύελλα: Μαζεύει (;) τα κομμάτια της

Στην επόμενη μέρα της «σφαλιάρας» από την Χαλκίδα, τίποτε δεν μοιάζει να είναι το ίδιο για την Καλαμάτα. Μετά τον όλεθρο και καταστροφή έρχεται συνήθως η ηρεμία και η γαλήνη αλλά στην περίπτωση της Μαύρης Θύελλας η αρνητική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί, η πίκρα και η απογοήτευση, δεν έχουν τέλος.
Το ζητούμενο πλέον είναι να τελειώσει με αξιοπρέπεια η αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα να μαζέψει τα κομμάτια της και στα τρία ματς που απομένουν να σώσει ότι σώζεται πέρα από το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι κοντά και η γενική συνέλευση θα είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν υποχρεώσεις που θα πρέπει να βγούν πέρα. Διοικούντες, προπονητές, παίκτες και πάσης φύσεως αγανακτισμένοι παρατρεχάμενοι έρχονται και παρέρχονται, το όνομα και η ιστορία όμως της Καλαμάτας απαιτούν σεβασμό.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την απαραίτητη αποφόρτιση, η ομάδα θα προσπαθήσει να επανέλθει σε ρυθμούς λειτουργίας και στο αυριανό ραντεβού θα υπάρξουν ενδείξεις για το πως θα βγεί η χρονιά...

498 views
Top