Μαύρη Θύελλα: Διαρχία Λουκά, Μπάμπαλη και Γαλανόπουλος!

Με τεχνικό δίδυμο τους Ιωσήφ Λουκά, Μπάμπη Μπάμπαλη οι οποίοι θα συνεπικουρηθούν στο έργο τους από τον αρχηγό της ομάδας Άρη Γαλανόπουλο, θα πορευτεί η Μαύρη Θύελλα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η παραίτηση του Κώστα Καλογιαννίδη μετά την ήττα από την Χαλκίδα οδήγησε σε λύση εκ των έσω για την τεχνική καθοδήγηση της Καλαμάτας στα τρία ματς που απομένουν έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει χωρίς άλλους κλυδωνισμούς την σεζόν. Έτσι, την ευθύνη θα έχουν ο μέχρι πρότινος βοηθός του Καλογιαννίδη, Ιωσήφ Λουκάς, με τον γυμναστή της ομάδας Μπάμπη Μπάμπαλη ενω δίπλα τους θα βρίσκεται ο "κάπτεν" Άρης Γαλανόπουλος.

Οι μελανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας, Μενέλαου Γερονικολού, το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο και έδειξαν αρραγές μέτωπο σε ότι αφορά στα αποδυτήρια.
Όλοι φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα να διατηρηθεί η ομάδα στο επίπεδο που επιβάλλεται και οι όποιες εξελίξεις να δρομολογηθούν μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Αυτό που προέχει τώρα είναι η ομάδα να συνεχίσει ενωμένη και να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια την χρονιά. Η Καλαμάτα είναι τεράστιο μέγεθος. Οφείλουμε να πάμε συντεταγμένα και όπως πρέπει στα υπόλοιπα ματς και να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις ματς όπως αρμόζει στο όνομα και την ιστορία του συλλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Γαλανόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης συμπληρώνοντας πως αυτές οι στιγμές απαιτούν την συστράτευση όλων.

Εκτός ο Ραχίμ, χτύπησε ο Κανταρτζής

Ακόμη και τώρα πάντως που όλα έχουν (σχεδόν) κριθεί, η κατάρα των ατυχιών δεν λέει να αφήσει την Καλαμάτα. Ο Γιάννης Κανταρτζής ήταν το νέο θύμα της… γκαντεμιάς καθώς χτύπησε σε μια φάση της προπόνησης και εγκατάλειψε με πόνους στον αστράγαλο. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Αλέξανδρο Ραχίμ ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου. Ο 23χρονος στράικερ της Καλαμάτας πέρα από το γνωστό πρόβλημα στην γάμπα που τον ταλαιπώρησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, νοιώθει ενοχλήσεις και στο γόνατο. Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια οι Τσιμικλής, Μπεγλεκτσής.

1131 views
Top