Μαύρη Θύελλα: Συγκίνηση στο αντίο Κασμερίδη, μπήκε ο Ραχίμ

Σε δυνατούς ρυθμούς αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η μεσημεριανή προπόνηση της Μαύρης Θύελλας που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η παρουσία του τραυματία Τρύφωνα Κασμερίδη ο οποίος βρέθηκε με τους γονείς του στο γήπεδο λίγο πριν αποχωρήσει από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκάλεσε συγκίνηση στα αποδυτήρια. Ο 20χρονος αμυντικός που έκανε μόνο φίλους στην Καλαμάτα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά και σύντομα να επιστρέψει δυνατός και πάλι στα γήπεδα ενώ ο φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Δρακόπουλος του πρόσφερε μια εμφάνιση της ομάδας.

Ο Κασμερίδης θα μεταβεί στις Σέρρες και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο σε ιατρικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Βάση της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έχει υποστεί ολική ρήξη δελτοειδούς συνδέσμου και ολική ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου. Έχει επικοινωνήσει μαζί του και ο ΠΣΑΠ για οτιδήποτε χρειαστεί στην συνέχεια.

Η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιωσήφ Λουκά έγινε σε αυξημένη ένταση και στα ευχάριστα ήταν πως ο Αλέξανδρος Ραχίμ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης, επέστρεψαν και προπονήθηκαν οι Τσιμικλής, Μπεγλεκτσής μετά την μονοήμερη άδεια που είχαν ενώ απουσίασε ο Κώστας Παλιούρας ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

 

931 views
Top