Κοιλιάρας και τα εφτά κακά της μοίρας της!

Η βαριά ήττα της Καλαμάτας στην πρωτεύουσα της Λακωνίας ή καλύτερα ο θρίαμβος της Σπάρτης επί της Μαύρης Θύελλας είχε… αφενός μεν ονοματεπώνυμο, αφετέρου ήταν θέμα κινήτρου. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας (στην φωτ. με Γκίνο, Κεμάλι) ήταν (κυρίως) αυτός που έκανε την διαφορά αφού πέρα από τα δυο γκολ (το δεύτερο για highlight αθλητικής εκπομπής) ήταν ασταμάτητος κινούμενος είτε δεξιά (στο πρώτο ημίχρονο), είτε αριστερά (στο β΄ μέρος) και όργωσε το γήπεδο!

Ο πρώην άσος των Εργοτέλη, Πανιώνιου, Λεβαδειακού αλλά και το ισχυρό κίνητρο του τίτλου για την Σπάρτη απέναντι στην παραπαίουσα Καλαμάτα του τελευταίου μήνα έφεραν το ευρύ 7-0 έστω κι αν μετά το 3-0 η ομάδα του Αντωνίου πήγε με σβηστές τις μηχανές. Η έκταση του σκορ δεν αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες στην Μαύρη Θύελλα αν και του στραβού το δίκιο είναι πως η ομάδα είναι άτυχη.

Πήγε στην Σπάρτη χωρίς άμυνα αφού ο Κασμερίδης είναι off και ο Τσόπελας τιμωρημένος ενώ στην διάρκεια του ματς χτυπάει ο Κανταρτζής και χάνει και 3ο στόπερ. Νωρίτερα έχει βγεί νοκ άουτ με πρόβλημα στο γόνατο και ο Κολημήτρας. Κι όλα αυτά με το ηθικό να είναι στο ναδίρ μετά το σοκ της Χαλκίδας.

Τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα; Ουδείς γνωρίζει. Ούτε κι αυτός ο ίδιος ο Ράλλης ο οποίος είναι ακόμη εδώ χωρίς όμως να … είναι εδώ!

401 views
Top