Τα βρόντηξε και ο Ιωσήφ Λουκάς, «φευγάτος» και ο Κεμάλι

Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας και αφού συνεργάστηκε με 9 συνολικά προπονητές, ο Ιωσήφ Λουκάς (στην φωτ. με τον Αρη Γαλανόπουλο) δεν άντεξε πλέον άλλο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα και τα βρόντηξε χθες ενημερώνοντας τον Γιώργο Ράλλη πως αποχωρεί από τη Καλαμάτα!

Για το νεαρό προπονητή και αναλυτή, ο οποίος προσέφερε όλο αυτό το διάστημα τις υπηρεσίες του φροντίζοντας να κρατά χαμηλό προφίλ και λειτουργώντας με γνώμονα το όφελος της ομάδας, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η επίρριψη ευθυνών από τον πρόεδρο για την βαριά ήττα στην Σπάρτη.

Παρά τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά να αναλάβει μαζί με τον Μπάμπη Μπάμπαλη και τον Άρη Γαλανόπουλο, την ευθύνη της επόμενης μέρας μετά την παραίτηση Καλογιαννίδη, δέχτηκε βάζοντας πάνω απ΄ όλα τα καλό της ομάδας αλλά μετά το … άδειασμα Ράλλη ο οποίος έτσι κι αλλιώς όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αναζήτηση προπονητή, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο.

Οι μελανόλευκοι επέστρεψαν στο μεσημέρι στις προπονήσεις στο γήπεδο του Ασπροχώματος με μοναδικούς απόντες τους Κανταρτζή και Κεμάλι. Και οι δυο εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό και βρέθηκαν στον Βόλο και ενώ ο πρώτος αναμένεται να δώσει κανονικά αύριο το παρών δεν είναι σίγουρο πως θα το πράξει και ο δεύτερος ο οποίος στην Σπάρτη ενδεχομένως να φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της Μαύρης Θύελλας.866 views
Top