ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος Παν. Νίκας για Μαύρη Θύελλα: Στα Παλιάμπελα από τη νέα σεζόν

«Προίκα» το προπονητήριο στα Παλιάμπελα θα πάρει μαζί με την Μαύρη Θύελλα το νέο ΔΣ της Καλαμάτας το οποίο θα προκύψει από την γενική συνέλευση που θα γίνει ίσως και εντός του μήνα!
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με αποκλειστική δήλωση του στο sport365.gr τόνισε πως το έργο στα Παλιάμπελα μπαίνει στην τελική ευθεία και θα είναι έτοιμο προς χρήση από την Μαύρη Θύελλα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
«Η Καλαμάτα θα έχει την νέα σεζόν τον δικό της χώρο για προπονήσεις. Το προπονητήριο στα Παλιάμπελα θα είναι έτοιμο αν όχι στην έναρξη της νέας σεζόν, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου έτσι ώστε η ομάδα της Καλαμάτας να είναι σε θέση να προχωρήσει στην χρήση του», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος στο περιθώριο της επιθεώρησης των έργων που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Νίκας εξέφρασε την αισιοδοξία πώς η περιπέτεια της Καλαμάτας θα είναι πρόσκαιρη εκφράζοντας την αισιοδοξία η ομάδα «όλης της Μεσσηνίας», όπως χαρακτηριστικά είπε, να ξαναβρεί τον δρόμο της.
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκο Μπασακίδη (φωτ.) και τον Δημήτρη Πουλόπουλο προχώρησε σε επιθεώρηση των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.
Πίσω από τη βόρεια κερκίδα έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες κατασκευής skate park ενώ θα υπάρχει διαμόρφωση αντίστοιχου χώρου για την χρήση από αθλούμενους ξηλορακέτας.
Εργασίες έχουν ξεκινήσει και περιμετρικά του μαντρότοιχου του Σταδίου, όπου  δημιουργείται ειδικός διάδρομος για τους δρομείς σε αποκατάσταση του φυσικού… μονοπατιού που είχε δημιουργηθεί.

 

2862 views
Top