Μαύρη Θύελλα: Μετά βίας … 14άδα στα Μέγαρα

Δύσκολα θα συμπληρώσει αποστολή για το τελευταίο μέρος του φετινού δράματος της Μαύρης Θύελλας ο Γιάννης Ζαπρόπουλος αφού η Καλαμάτα θα μεταβεί την Κυριακή στα Μέγαρα για το ματς με τον Βύζαντα έχοντας -σύμφωνα με όλες τις όλες ενδείξεις- μετά βίας ...14άδα!

Κάμποσοι από τους εναπομείναντες μελανόλευκους φαίνεται πως… χαιρέτησαν οριστικά με την διακοπή του Πάσχα όπως οι δυο βολιώτες της ομάδας, Άγγελος Σταυράκης και Γιάννης Κανταρτζής ενώ εξαιρετικά απίθανο είναι με τα δεδομένα που υπάρχουν να εμφανιστούν και οι Μπαντούνας, Μπεγλεκτσής.

Στην Καλαμάτα περιμένουν την Παρασκευή τους Γκίνο και Ραχίμ ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος και ο Ρήγας.

Οι παίκτες θα γυμναστούν για τελευταία φορά την Παρασκευή και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την αναχώρηση, το πρωί της Κυριακής προκειμένου να μεταβούν στα Μέγαρα για να βγάλουν την υποχρέωση της 26ης αγωνιστικής.

Και ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται –με τον τρόπο που ολοκληρώνονται- τίποτε προς το παρών δεν δείχνει πως το μέλλον θα είναι διαφορετικό. Η επόμενη μέρα παραμένει θολή καθώς ο Γιώργος Ράλλης συνεχίζει τα ήξεις-αφήξεις, οπότε όλοι βρίσκονται στην αναμονή για τον ορισμό της ημερομηνίας για την γενική συνέλευση όπου και θα κριθεί το μέλλον.

 

 

459 views
Top