"Αλήθειες" για το χρέος της Μαύρης Θύελλας

Λίγες ημέρες, θέλουμε να ελπίζουμε, πριν τη διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης της Καλαμάτας, που θα καθορίσει την επόμενη μέρα και κυρίως τη πιθανότητα να πορευτεί η ομάδα στα μονοπάτια που οι χιλιάδες των φίλων της επιθυμούν και το «Sport365.gr» παρουσιάζει μια παράμετρο σημαντική που κάποιοι είτε δεν γνωρίζουν είτε αγνοούν.

Μιλάμε βεβαίως για το χρέος που κουβαλά η Μαύρη Θύελλα από τη περίοδο της Γ εθνικής, όταν αυτή περιελάμβανε ΙΚΑ, Εφορία κλπ. Η Καλαμάτα, σύμφωνα με τις αναφορές του Γιώργου Ράλλη στη προηγούμενη Γενική Συνέλευση, είχε ένα χρέος της τάξης των 80-90.000 περίπου ευρώ στο ΙΚΑ που ήταν «ρυθμισμένα» και ένα μικρότερο (λίγο πάνω από τις 10.000) στην Εφορία.

Κι εδώ προκύπτει ένα λογικό ερωτηματικό, που συνδυάζεται με τις φήμες που κυκλοφορούν όλο αυτό το διάστημα στη Καλαμάτα, για το εάν γινόταν τον τελευταίο καιρό η καταβολή των δόσεων ή προέκυψαν προσαυξήσεις και «εκτόξευση» του χρέους ή ακόμη και «απώλεια» της ρύθμισης. Για σκεφτείτε, να πληροφορηθεί κάποιος ενδιαφερόμενος ότι υπάρχει ένα χρέος γύρω στις 150.000 ευρώ! Πώς θα αντιδράσει;

Υπάρχουν και άλλες οφειλές, πχ σε παίκτες, που ωστόσο δεν «φαίνονται» και ως εκ τούτου ο συγκεκριμένος πονοκέφαλος δεν προβληματίζει, αλλά και στην ΕΠΟ για πρόστιμα που... ακόμη αναμένονται.

890 views
Ετικέτες
Top